Főoldal
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Brigitta munkái
 
László munkái
 
Anita munkái
 
Hírek, események
 
Csomózott karkötők
Csomózott karkötőkKéptárak: Súgó
Csomózott karkötők

 A csomózott karkötő színes, fiatalos viselet. Darabjaim tiszta pamut alapanyagból készülnek. Kérhető hagyományos megkötővel vagy kapoccsal. A bemutatott karkötők más színösszeállításban is rendelhetők. Az egyes modellek ára a kép kinagyítása után látszódik. Rendelés: csomokvilaga@gmail.com


 


 

Makramé karkötők

 
Makramé technikával csomózott karkötők, különféle gyöngyökkel kiegészítve. A karkötők elsősorban kenderzsinegből, illetve pamut fonalból készülnek.
Rendelés: csomokvilaga@gmail.com

 

 


 

Karkötők párban

Párosan szép az élet... tartja a mondás. Ezeket az egymással harmonizáló karkötőket kedvezményes áron párban kínálom. Kedves meglepetés, ajándék a barátunknak, szerelmünknek.
Rendelés: 
csomokvilaga@gmail.com

 

 


 

Figurás, feliratos karkötők

Bájos figurák, szerettünknek sokat jelentő felirat szerepel a csomózott karkötőkön. Rendelésre bármilyen rövid feliratot elkészítek két tetszőlegesen választott színből.
Rendelés: 
csomokvilaga@gmail.com


 

Karkötők gyerekeknek

A vásárokon többször találkoztam a gyerekek nagyra nyílt tekintetével, amikor meglátták a sok színes holmit az asztalomon. Hiánypótló darabokat készítettem számukra, amelyek ugyanúgy pamut fonalból készülnek, de kisebb méretben.
Rendelés: csomokvilaga@gmail.com